Actualitate

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune mașini de spălat ale anului 2022

Deținerea uneia dintre cele mai bune mașini de spălat Miele vă va transforma zilele de spălare a rufelor, făcând spălarea hainelor mai ușoară și mai eficientă. Considerate în mare parte ca fiind una dintre cele mai bune mărci de mașini de spălat rufe, aparatele Miele sunt cele care vor rezista testului timpului și vor continua să funcționeze și după ani de service.

 

Acest lucru se datorează faptului că toate mașinile de spălat Miele (plus celelalte aparate ale acestora) sunt testate pentru echivalentul a 20 de ani de utilizare, pentru a vă oferi o fiabilitate și o liniște unică. În prezent, niciun alt producător din acest domeniu nu face teste atât de riguroase, ceea ce explică în mare măsură de ce marca este atât de căutată. Pe scurt, o mașină de spălat Miele merită, în general, investiția.

 

Prețul este discutabil, dar nu l-am menționat ca motiv de evitare pentru niciuna dintre cele mai bune mașini ale lor – și pe bună dreptate. Mulți utilizatori sunt încântați de mașina de spălat slim pe care au ales-o și consideră că prețul merită. Costul este mai piperat decât al altor modele, da, dar dacă rezistă cei 20 de ani pe care Miele este încrezător că o va face, atunci vă garantați și liniștea.

 

La fel ca în cazul tuturor electrocasnicelor mari, cum ar fi cele mai bune mașini de spălat integrate, există mulți factori de luat în considerare atunci când cumpărați o mașină de spalat Miele, care vă pot pune pe gânduri. Pentru a vă ajuta, ne-am îmbrăcat pălăriile de experți pentru a vă prezenta cele mai bune mașini de spălat Miele.

 

Dacă vreți cea mai bună mașină de spălat Miele (în opinia noastră), nu ezitați să cumpărați mașina de spălat Miele WED665. Este o alegere excelentă pentru gospodăriile de până la patru persoane, cu tamburul său de 8 kg. Ciclurile pot fi rapide, silențioase și precise, de asemenea. Iar sistemul TwinDos ar putea fi pe placul dvs. dacă vreți să reduceți consumul de detergent.

 

Este adevărat că această alegere s-ar putea să nu fie pentru toată lumea, așa că răsfoiți lista noastră de mai jos pentru a vedea celelalte recomandări de mașini de spălat Miele.

1. Miele WED665

Aceasta este alegerea noastră pentru cea mai bună mașină de spălat Miele. De ce? Pentru că are toate specificațiile pentru o spălare excepțională, dar este și unul dintre cele mai accesibile modele.

 

Dimensiunea tamburului de 8 kg nu este cea mai mare menționată în acest ghid, dar aceasta este probabil aceeași dimensiune ca acea mașină de spalat slim pe care o aveți deja în gospodăria dvs., care este perfect potrivită pentru a spăla o plapumă, patru fețe de pernă, plus câteva haine pentru copii. Iar dacă nu este o zi în care se schimbă cearșaful de pat, tamburul poate ține până la 40 de cămăși.

 

Miele WED665 are o capacitate de reglare automată a încărcăturii, care va ajusta inteligent durata ciclului selectat. Există, de asemenea, opțiunea de a vă curăța rufele în mai puțin de 30 de minute. Iar funcția de întârziere a temporizatorului este utilă dacă sunteți atenți la prețurile de alimentare cu apă sau dacă doriți să atârnați rufele la uscat la prima oră a dimineții.

 

Această mașină specială este, de asemenea, un produs premiat cu Quiet Mark, ceea ce ar trebui să vă liniștească dacă aveți un copil somnoros sau dacă vă place să locuiți în spații deschise și aveți nevoie de liniște în timp ce lucrați de acasă. Este, fără îndoială, cea mai silențioasă mașină de spălat de pe lista noastră!

2. Miele WEG665

Dacă cea mai bună mașină de spălat Miele din topul nostru este ușor peste buget, atunci Miele WEG665 este cea mai bună mașină de spălat Miele pentru dumneavoastră.

 

Capacitatea mare de 9 kg este ideală pentru gospodăriile mari și aglomerate. Suprafața sculptată hexagonală a tamburului permite chiar și celor mai delicate articole de îmbrăcăminte să alunece pe o peliculă subțire de apă. Și, dacă aveți o încărcătură mică de rufe de spălat, o mașină de spălat slim va folosi automat mai puțină apă și va consuma mai puțină energie – perfect pentru a economisi timp, bani și planeta.

 

Această mașină de spălat Miele dispune de un sistem de detergent lichid, TwinDos, care nu este doar practic, ci garantează și o curățenie perfectă. Acest dozator inteligent distribuie, de asemenea, cu precizie – atât de precis, de fapt, încât v-ar putea face să economisiți până la 30 la sută din detergent, în comparație cu distribuția manuală.

3. Miele WWG 360

Această mașină de spălat rufe Miele din gama medie ne-a surprins prin cantitatea de tehnologie pe care o are pentru cât costă.

 

Cu 12 programe din care puteți alege, această mașină de spălat va face o muncă ușoară cu grămada de rufe și are chiar și tehnologia PowerWash pentru a finaliza o spălare completă în doar 49 de minute.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura