Accidente pe străzile oraşelor din judeţ

03 accidentAlice Brandisz
 
Un bărbat de 27 de ani din comuna Călăţele, judeţul Cluj care conducea o maşină pe o stradă din Haţeg, a provocat un accident rutier din cauză că nu a respectat semnificaţia semaforului la  o intersecţie. Clujeanul a trecut pe roşu şi a lovit un autoturism condus de o tânără de 26 de ani din oraş. În urma accidentului, şoferiţa care circula regulamentar şi o pasageră de 52 de ani aflată în maşina acesteia au fost rănite.

În aceeaşi zi, un şofer de 27 de ani din comuna Bretea Română, care nu a respectat regulile de circulaţie a produs un alt accident pe una din străzile din Haţeg. Tânărul a virat la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula corect pe sensul opus, şi a intrat în el. La volanul maşinii care venea regulamentar se afla un bărbat de 44 de ani. În urma ciocnirii celor două autoturisme, o femeie de 73 de ani din Bretea Română, pasageră în maşina tânărului de 27 de ani, a fost rănită uşor. În ambele cazuri, cei care au provocat accidentele sunt cercetaţi penal pentru vătămare corporală din culpă.
Ieri dimineaţă, o femeie de 35 de ani din Deva a fost călcată pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Decebal, în zona Casei de Pensii. Un bărbat de 58 de ani care conducea o maşină din direcţia Piaţa Agroalimentară spre Hotel Deva, pe banda I de circulaţie, nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit-o pe femeia care traversa regulamentar strada, în zona marcată corespunzător. În urma accidentului, femeia a fost rănită uşor, fiind transportată la spitalul din Deva pentru îngrijiri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare