Eveniment

Accidente pe bandă, din cauza vitezei şi a ploii

Cristina Ghenea

Viteza şi condiţiile meteo provoacă accident după accident în judeţ. Un timişorean de 34 ani a ieşit, ieri, cu maşina în decor, lovind o ţeavă de gaz, pe care a avariat-o. Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale, iar şoferul a fost amendat pe măsură, de către poliţişti.
Totul s-a întâmplat pe DN 7, între localităţile Veţel şi Leşnic. Îndreptându-se dinspre Deva, spre Timişoara, şoferul unei Skoda Fabia a intrat cu viteză într-o curbă la stânga şi a pierdut controlul volanului, ieşind în afara părţii carosabile şi oprindu-se într-o conductă de gaz metan, pe care a fisurat-o. Pompierii au intervenit pentru a se asigura că, până la sosirea celor care au reparat ţeava, nu va fi provocat un incendiu, iar poliţiştii l-au sancţionat pe şofer cu şase puncte de penalizare, respectiv 450 lei.
Şi în zona Haţegului, ploaia şi viteza au fost principalele cauze de producere a unui accident. Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a răsturnat cu maşina, în afara părţii carosabile, după ce, pe DJ 687 A, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, şi a ieşit în decor. Bărbatul s-a ales cu câteva răni uşoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.