Accidentaţi de şoferi neatenţi

O pensionară de 78 de ani din Petroşani a fost rănită după ce o şoferiţă neatentă a dat cu maşina peste ea. Accidentul a avut loc în parcarea unui restaurant din Petroşani, iar femeia de la volan de 46 de ani, din municipiul Petroşani, a dat cu spatele şi nu s-a asigurat corespunzător, acroşând-o pe pensionara care trecea prin spatele maşinii. Bătrâna a avut noroc că a suferit răni uşoare.

Un alt accident aproape identic a avut loc şi în municipiul Hunedoara. Un bărbat de 32 de ani, din localitate, nu s-a asigurat când a dat cu spatele dubiţa pe care o conducea, a surprins şi accidentat uşor o femeie de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care se afla pe trotuar, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Tot neatenţia a mai făcut o victimă şi în Deva. Un alt şofer de 44 de ani, din municipiul amintit, a lovit o femeie de 73 de ani care mergea pe o alee de acces a unui magazin. Şoferul a dat cu spatele fără să se asigure corespunzător şi a accidentat-o pe pensionară. În toate cazurile poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.