Accident rutier cu un mort şi patru răniţi grav la Leşnic

Un accident rutier grav, soldat cu un mort şi patru răniţi, s-a înregistrat, ieri, pe DN7, în zona localităţii Leşnic. Un tânăr de 20 de ani care se deplasa dinspre Deva către Lugoj, a încercat să depăşească maşina din faţa lui, fără să respecte regulile de circulaţie, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu un autoturism condus de un şofer de 66 de ani din Gorj. În accidentul rutier a fost implicat şi un al treilea autoturism, condus de un şofer de 36 de ani din judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în spatele maşinii care a provocat evenimentul rutier.

În urma impactului, doi pasageri din autoturismul condus de gorjeanul de 66 de ani care a rămas încarcerat, şoferul de 20 de ani şi un pasager din autoturismul condus de el au fost răniţi grav. Potrivit ISU Hunedoara, cei patru răniţi neîncarceraţi prezentau politraumatisme şi fracturi în urma accidentului rutier. Au primit ajutor medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Deva. Şoferul de 66 de ani care suferise mai multe traumatisme şi fracturi deschise a fost scos dintre fiarele maşinii, a fost stabilizat şi transportat la spital. În ciuda îngrijirilor primite din partea echipajului cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, bărbatul a decedat la spital. Din cauza accidentului rutier, traficul a fost restricţionat aproximativ două ore, fiind redirecţionat pe rute ocolitoare. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar de cercetare penală. (N. Bumbac)

3 comentarii la „Accident rutier cu un mort şi patru răniţi grav la Leşnic

 • 5 aprilie 2017 la 13:05
  Legătură permanentă

  Poza furata din arhiva cotidianului Servus Hunedoara. Accidentul a avut loc in data de 1 aprilie 2010.

 • 6 aprilie 2017 la 15:47
  Legătură permanentă

  Vrem sosele fara accidente !!!

  Exista stalpi delimitatori intre cele doua sensuri, acolo unde este linie continua ?
  Exista panouri de avertizare pentru depasire interzisa ?
  Exista panouri de limitare de viteza in zona cu pericol crescut de accidente ?
  Exista radar ? Exista controale ale echipajelor politiei rutiere ?
  Exista panouri atentionand ca se trece printr-o zona de sosea cu risc crescut de accidente ?
  Exista panouri clare pentru a impune pastrarea unei distante corespunzatoare pe aceasta sosea a mortii ?

  Ce masuri se impun, fara nici un minut de intarziere ? Raniti si morti pentru ca s-a efectuat o “depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism”

 • 22 aprilie 2017 la 12:58
  Legătură permanentă

  Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Se poate castiga 250 dolari chiar din prima luna, daca incapeti activitate in perioadda 12 aprilie – 12 mai. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.