Actualitate

Accident groaznic la Răcăștie

Un accident rutier s-a produs în noaptea de marți spre miercuri la Răcăștie. O tânără de 21 de ani, din Deva, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în câmpul de la marginea drumului. Șoferița a reușit să iasă din mașină. Pasagerul din dreap­ta a fost scos afară de pompieri.
„La data de 16 mai 2023, ora 23:09, o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DC 114, din direcţia municipiul Hunedoara spre localitatea Răcăștie, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de de­plasare, a derapat și a ieșit în decor în partea stângă, părăsind partea caro­sa­bilă.
În urma evenimentului rutier, a re­zul­tat rănirea ușoară a conducătoarei auto dar şi a unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Hunedoara, aflat în auto­turism pe locul din dreapta faţă, în ca­litate de pasager.
Victimele au fost preluate de către un echipaj medical şi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medi­cale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind ne­gativ și i s-a recoltat o mostră biolo­gică de sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan. (A. N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura