Accident grav în apropiere de Băniţa

accident     Trei persoane au fost rănite după ce şoferul unui tir, din cauza vitezei, a scăpat mastodontul de sub control şi a lovit un autoturism care circula regulamentar. În maşina lovită se afla şi preotul bisericii romano catolice din Petrila.

Accidentul, deosebit de grav, a avut loc pe serpentinele din apropiere de Crivadia-Băniţa şi, potrivit martorilor, şoferul unui autotren de marfă care se îndrepta spre Cluj, din cauza vitezei foarte mari şi a drumului alunecos, a intrat pe contrasens cu remorca autocamionului şi a acroşat un autoturism care se îndrepta spre Petroşani. Toţi cei trei ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi, iar printre e se afla şi preotul romano-catolic din Petrila. Cel mai grav a fost rănită o femeie care se afla la volanul autoturismului.

„Am constatat că autotractorul care se deplasa pe direcţia de mers Petroşani-Haţeg, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul autotractorului şi cu remorca a intrat în balans şi a lovit autoturismul condus  de o persoană de sex feminin. În urma impactului două persoane au fost rănite fiind transportate la Spitalul de Urgenţă Petroşani”, a declarat Mihai Tulea din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara. Şoferul tirului a oprit după mai bine de un kilometru de la locul accidentului.

Nu putem să spunem dacă este vorba de o fugă de la locul accidentului, autocamionul este mai jos, şoferul a rămas la faţa locului şi probabil că şoferul şi-a dat seama târziu şi ca să nu pericliteze circulaţia în curbă, a oprit unde a considerat că poate opri în condiţii de siguranţă”, a mai declarat agentul şef de poliţie, Mihai Tulea. Poliţiştii din Băniţa au dirijat traficul rutier pe DN 66 pentru a nu se produce şi alte accidente, până când colegii lor au reuşit să finalizeze cercetarea la faţa locului. Acesta este al doilea accident grav de circulaţie produs în zonă, în mai puţin de 24 de ore, şi în care vinovat de producerea lui este un şofer de tir. (Maximilian Gânju)

2 comentarii la „Accident grav în apropiere de Băniţa

  • 14 decembrie 2014 la 22:20
    Legătură permanentă

    Din pacate accidentul a avut urmari grave Heny a noastra nu mai este Doamne…ce era asa de important ptr soferul de tir de a trebuit sa circule cu o asa viteza????Ce putea fi mai important decat viata Henrietei?????Are cineva vre-un raspuns???

  • 15 decembrie 2014 la 15:00
    Legătură permanentă

    dna Nagy Hilda si cum teo mai chema eu am fost in trafic in momentul accidentul si henrieta dvs nu a respectat distanta in curba si sa aruncat singura sub tir, nu aruncati cu vorbe daca nu stiti, cine si de ce se grabea, , din cate se stiE HENRIETA DVS AVEA PERMISUL EXPIRAT CEACE NU AVEA CE CAUTA IN TRAFIC.EU NU TIN PARTEA NIMANUI AM VRUT DOAR SA VA RASPUNS LA INTREBAREA DVS.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.