Sport

Accelerează „încet” spre locul I

Ciprian Marinuţ

Pilotul Mihai Cîmpeanu (foto) e hotărât să recupereze cele cinci puncte care-l despart de liderul grupei A, deşi e obligat să-şi menajeze bolidul în cele două etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care vor avea loc la Teliu (Braşov). Cursele se anunţă extrem de încinse, întrucât pe lista de start, se află un număr record de participanţi, raportat la ultimii cinci ani.

Încurcat de probleme tehnice
Mihai Cîmpeanu are o misiune complicată şi delicată la Teliu. Brădeanul îşi doreşte cât mai multe puncte, pentru a recâştiga locul I la grupa A, însă e în imposibilitatea de a forţa la maximum, din cauza unor probleme tehnice. „O să concurez tot cu vechea cutie de viteze, care mi-a dat bătăi de cap la Straja, pentru că nu a ajuns încă noua cutie din Ungaria. Va trebui să menajez maşina, însă vreau să şi câştig cât mai multe puncte, ca să revin pe locul I la grupa A. E un traseu de viteză, însă sunt şi porţiuni tehnice, unde pot puncta foarte bine. Anul trecut, am avut două curse reuşite la Teliu şi sper ca acum, istoria să se repete”, a spus Mihai Cîmpeanu. După patru etape, în clasamentul grupei A, situaţia este următoarea: 1. Ciprian Ciobotaru (62 puncte), 2. Mihai Cîmpeanu (57 puncte), 3. Andrei Mitraşcă (28 puncte), 4. Codruţ Cioroiu (26 puncte) şi 5. George Creţu (26 de puncte). Campionul de anul trecut, Lucian Boroianu, e doar pe locul şase, cu 25 de puncte.
Un număr de 79 de piloţi s-au înscris, până ieri, la startul „Trofeului Teliu”, care contează pentru etapele cinci şi şase ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Este cel mai mare număr de sportivi înscrişi în ultimii cinci ani la o astfel de competiţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura