Abonamente de transport gratuit pentru elevii din Deva

13 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Elevii de la şcolile din municipiul Deva îşi pot ridica abonamentele pentru luna ianuarie 2020, pentru a putea circula gratuit cu autobuzele care aparţin Societăţii de Transport Public Local Deva SRL.
Abonamentele se pot ridica zilnic, între orele 8:00 şi 21:00, de la Dispeceratul Societăţii de Transport Public Local Deva SRL (aflat în zona Gării Deva).
Elevul care solicită abonament trebuie să se prezinte la dispeceratul societăţii de transport public cu copie după cartea de identitate sau certificatul de naştere în funcţie de vârstă (şi documentul în original pentru conformitate), cu carnetul de elev vizat la zi şi să completeze o cerere tip.
Abonamentele gratuite se ridică lunar, pe bază de semnătură.
La propunerea primarului Nicolae-Florin Oancea, Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat acordarea de facilităţi şi gratuităţi la transportul local în comun cu autobuzele care aparţin „Societăţii de Transport Public Local Deva SRL“ pentru toţi elevii din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează şcolile din municipiul Deva.
Transportul elevilor este gratuit pe tot parcursul anului calendaristic 2020, conform HCL nr. 334/2018. (D.G.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 14.01.2020

Bogdan Tibor, tânăr din Petroşani Pentru că a fost descoperit şi reţinut de poliţişti, în urma unei razii, fiind acuzat...

Bulina albă, 14.01.2020

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru iniţiativa de a le ecologiza iniţial, de a le împrejmui cu panouri de protecţie...

Gura lumii, 14.01.2020

Vorbesc gurile rele că o duduie, care se laudă peste tot că e rudă cu un primar dintr-o comună de...

Închide