ActualitateFlash

A vrut să fie un al doilea Beniamin Jian

Adriana Năstase

Un bărbat, care avea în mașină mai multe arme, a fost oprit de polițiști pe A1. Polițiștii aveau informații că acesta ar urma să o omoare pe fosta soție, dar și pe rudele acesteia.

Ascunse în mașină
Polițiștii Serviciului Investigaţii Crimi­nale şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Di­rec­ţiei Operaţiuni Speciale au stopat un asa­­sinat. În 4 iunie, în jurul orei 17.00, pe auto­strada A1, între localităţile Ilia şi Deva, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu privire la care exis­­tau informaţii că ar deţine asupra sa o armă de vânătoare şi ar intenţiona să îşi ucidă fosta soție și pe membri familiei acesteia.
După efectuarea controlului corporal şi al autoturismului, bărbatul a fost con­dus la sediul I.P.J. Hunedoara, pentru audieri.
„Poliţiştii au stabilit că bărbatul a adre­sat amenințări cu moartea fostei sale soții și mamei acesteia prin inter­mediul unor rețele de socializare, și-a procurat dintr-un stat european şi a deținut și trans­portat fără drept o armă letală și trei arme neletale (un pistol, un revolver cu aer comprimat și un pistol de semnalizare, dar şi o pe­reche de cătuşe metalice) din categoria celor supuse autorizării, precum și mu­niție aferentă, pe care le-ar fi introdus, ilegal, pe teritoriul României, la data de 4 iunie 2022, fără a le declara organelor va­male”, informează IPJ Hunedoara.
Armele au fost ascunse în bagajele aflate în autoturismul pe care îl con­du­cea. Armele şi muniţia aferentă au fost descoperite de poliţişti în urma con­tro­lului şi ridicate, pentru continuarea cer­cetărilor. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru contrabandă calificată, amenințare şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.