Sport

A vândut licența pentru turneul de tenis de la Madrid

Fostul tenisman Ion Ţiriac a decis să vândă licenţa turneului de la Madrid, Mutua Madrid Open, noul proprietar fiind compania IMG.
Noul proprietar a declarat că a ajuns la un acord definitiv cu compania Super Slam Ltd, deţinută de Ion Ţiriac, pentru a achi­zi­ţiona turneul de tenis Mutua Madrid Open şi turneul de golf Acciona Open de Espana. Este de aşteptat ca tranzacţia să fie fina­li­zată în primul trimestru al anului 2022.
Unul dinte cele nouă turnee ATP Masters 1.000 şi cele patru turnee WTA 1000 Man­datory, Mutua Madrid Open se va alătura listei de turnee de tenis de top deţinute de IMG, printre care Miami Open.
A 20-a ediţie a turneului va avea loc între 26 aprilie şi 8 mai 2022 la Caja Magica din capitala Spaniei. Mutua Madrid Open este unul dintre cele două mari turnee pe zgură care se desfăşoară înainte de Roland Garros. Printre câştigătorii săi sunt nume im­portante, ca Simona Halep, învingătoare în 2016 şi 2017, Roger Federer, Serena Williams, Rafael Nadal, Petra Kvitova şi Novak Djokovic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura