A vandalizat locul de joacă!

Un nou loc de joacă, de data asta de la Peștișu Mic, localitate aparținătoare de mu­ni­cipiul Hunedoara, a fost vandalizat. Este vorba de locul de joacă din fața școlii din Peștișu Mare. Un adolescent (foto) a fost surprins de camerele de supraveghere când a rupt scân­durile din gard. scândurile din gard, apoi pleacă liniștit de la locul de joacă.
„Un tânăr a vandalizat locul de joacă din fața școlii din Peștișu Mare. Imaginile care îl prezintă pe acesta vandalizând locul de joacă au fost surprinse de camera de supraveghere montată de primărie.
Tânărul va fi identificat de Poliția Locală și urmează să se aplice măsurile legale.Sistemul de supraveghere video cu circuit închis (CCTV) își dovedește încă o dată utilitatea. Chiar zilele trecute anunțam că extindem rețeaua de su­praveghere, la toate locurile de joacă din municipiul Hunedoara.
Nu tolerăm actele de vandalism, pentru că mobilierul urban și do­tă­rile locurilor de joacă sunt bunuri comune, achiziționate din banii tuturor hunedorenilor”, sus­țin cei de la Primă­ria municipiului Hune­doara. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.