Sport

A spus adio competițiilor!

Gimnasta Larisa Iordache (foto), me­da­liată la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, şi-a anunţat re­tra­gerea din activitatea competițională după ce a suferit o nouă intervenţie chi­rur­gicală la gleznă pe 3 decembrie, într-o clinică din Viena.

Împăcată și mulțumită
„Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegerea de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am pe­trecut în sala de gimnastică. Azi închei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipicii de o parte, costumul în dulap şi tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea. Aş vrea să spun multe, însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singura postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoa­nelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica! Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea!”, a scris gimansta pe pagina sa de Facebook.
Larisa Andreea Iordache (25 ani) a obținut în cariera sa o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.
La Jocurile de la Tokyo, în vară, Larisa Iordache a reuşit calificarea în finala de la bârnă, însă nu a putut participa din cauza durerilor de la gleznă. Ea a declarat dorește să rămână în cadrul CS Dinamo București ca și antrenor la grupa de copii și junioare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura