Actualitate

A spart parbrizul autospecialei polițiștilor

Un bărbat din Hunedoara, cer­cetat penal într-un dosar, s-a gândit să se răzbune pe polițistul care-l ancheta. A luat un bolovan și l-a aruncat în parbrizul autospecialei de poliție, dar pentru a-și duce răzbunarea la capăt a avut nevoie de un plan.

S-a întors la locul faptei
Anchetatorii au stabilit că polițistul vizat de răzbunarea tânărului se afla în serviciu, la Hunedoara, alături de un polițist local. Cei doi s-au oprit la casa unui coleg de serviciu pentru a folosi toaleta și au lăsat autospeciala în fața imobilului. Prin zonă a trecut și bărbatul pus pe răzbunare și i-a văzut pe polițiști în curte, astfel că a decis că este momentul să treacă la fapte. A luat un bolovan de pe stradă și l-a aruncat în parbrizul mașinii. Asta, după ce și-a pus o cagulă pe față.
Bărbatul a fugit imediat, însă s-a întors după câteva minute la locul infracțiunii. În timp ce oamenii legii făceau cercetări, să vadă ce s-a întâmplat, infractorul s-a apropiat de ei și i-a întrebat ce fac acolo. „Merită Poliția uneori așa ceva, are ministerul bani”, le-a spus el polițiștilor. Omul s-a dat astfel singur de gol, mai ales că a mai spus că îi pare bine de cele în­tâmplate. Era roșu la față, se vedea că depusese efort fizic. În cele din urmă, individul a fost trimis în ju­de­cată pentru comiterea infracțiunii de dis­trugere. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura