Politica si administratie

A renunţat la toate funcţiile din partid

Nicolle Ebner

După ce şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Deva, fostul viceprimar al municipiului, Florin Oancea (foto), renunţă şi la postul din Biroul Politic Judeţean al PNL Hunedoara.

Nu a fost apărat

Florin Oancea a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Casa de Cultură din Deva, că l-a deranjat că nu a fost apărat corect de către Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL Hunedoara. „Speram să beneficiez de sprijinul BPJ Hunedoara şi al preşedintelui Mircea Ioan Moloţ, singurii îndreptăţiţi, să mă judece şi pe mine, şi pe Mircia Muntean pentru faptele noastre şi pentru presupul prejudiciu de imagine pe care eu l-am creat. Speram într-o apărare corectă în cadrul Biroului Politic Naţional. Eu nu m-am putut apăra, deoarece nu am fost invitat, iar cei doi reprezentanţi ai PNL Hunedoara, membri în BPN, nu au informat conducerea centrală că nu există nici o motivaţie serioasă de a se propune excluderea mea din partid”, a declarat Florin Oancea.

Atacă Primăria Deva ca independent

Oancea afirmă că nu va pleca în alt partid, chiar dacă va fi exclus din PNL. Va rămâne fidel ideilor liberale şi va candida, în 2012, ca independent, pentru funcţia de primar al municipiului Deva. „Vreau să demonstrez că schimbarea mea a fost făcută pe un criteriu conjunctural politic, iar postul meu a fost vândut unui membru PDL”, a menţionat Oancea.

Judecata, la judeţ

„Un alt coleg din BPJ mi-a spus că Oancea vrea să-şi dea demisia şi prin acelaşi coleg l-am rugat să nu facă gestul, ci să vină să stea de vorbă cu mine. Din păcate, a ales altă cale. Pentru că nu-mi răspunde nici la telefon, nu am putut sta de vorbă cu el. Dar, va fi chemat să participe la BPJ de marţi, 20 aprilie,când are posibilitatea să-şi expună motivele demisiei”, a declarat Mircea Ioan Moloţ, liderul liberalilor hunedoreni.

7 comentarii la „A renunţat la toate funcţiile din partid

 • Se vede ca Florin Oancea are demnitate si nu se tine cu dintii de functii ca alti politicieni .

 • Frumos ar fi daca acest onest domn Oancea si-ar plati macar impozitele pe cladiri ca sa nu mai vorbim de brambureala contabila din actele firmelor sale si ale sotiei.

 • Ar fi bine sa nu uite nici el nici ceilalti oameni care si-au batut joc de imaginea acestui oras ca au copii si copiii lor s-ar putea sa nu mai prinda „o vaca de muls” cum au prins ei.
  Poate vor vrea un parc unde sa-si plimbe copii, un loc de parcare amenajat nu linii trase la bordura pe spatiile create de Ceausescu 4 clase, nu cladiri inre blocuri si blocuri intre case autorizate de persoane cu doua facultati si diplome cit pentru 7 vieti!
  Nu sunteti nemuritori si nu luati nimic cu voi!!

 • Camelia draga nu te da prea tare la Oancea chiar daca se vede cu ochiul liber ca Muntean te-a angajat la Primarie si poate este normal sa ii tii partea . Totusi daca pana acum nu ai aflat , M. Muntean initiaza aproape toate proiectele de hotarari in Consiliul local Deva , asa ca spune-i lui de parcari ( daca nu le va da cu incredintare directa la Sorca de la Ilia ) , spatii verzi ( ca doar finul sau Dragulesc este director la SPIGM ) si de toate cladirile dintre blocurile din Deva pe care el le-a aprobat . Daca tu crezi ca il poti convinge sa faca tot ce doresti tu pentru Deva ( dar fara comision ) eu te felicit anticipat .

 • Mircia Muntean este un cioban needucat, un om carui-a ii lipsesc cele mai elementare notuni de cultura politica, un smecheras care se razbuna pe PNL eliminand pe cei capabili si inlocuindu-i cu slugoi si slugulite. Mircia, esti suparat ca nu mai esti mare sef? Las ca tot la PDL ai sa sfarsesti, stii tu de ce si cum, nu-i asa?

 • Draga Dan,

  Exprimarea mea cuprinde si „ceilalti oameni” in care nu se includ numai Oancea si acolitii lui ci toti cei care au stat la conducerea locala a acestui oras de minuta si zimbind pe strada inainte de alegeri ca dupa nu le mai ajuge timpul sa respire acest aer poluat din Deva!
  Si la Primarie lucrezi tu sau la Darianne!?

 • Draga Camelia nu lucrez nici la Primarie si nici la Dariane si nici macar nu imi este foarte simpatic Oancea , dar de dragul adevarului , principalul vinovat de ce se intampla la primaria Deva si in acest oras este Mircia Muntrean . Atat si nimic mai mult .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura