A rămas un singur candidat la şefia ADEH

12 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Natalia Bumbac

Doar unul dintre cei patru candidaţi înscrişi în concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Agenţiei de Dezvoltare Economică Hunedoara (ADEH), din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, a trecut proba scrisă. Pretendenţii la acest post trebuie să obţină minimum 70 de puncte pentru a trece de examenul scris.
Ieri, comisia de evaluare a lucrărilor a publicat rezultatele. Directorul interimar al ADEH, Camelia Bedea, este singura care a obţinut punctajul necesar, de 84,33, pentru promovarea examenului. Ceilalţi trei candidaţi, Teodor-Lucian Morogan, Sorin-Tudor Lavu şi Roxana-Viviana Gîncu, au obţinut sub 70 de puncte, fiind respinşi din concurs. Următoarea probă, cea a interviului, este programată pentru data de 14 iunie.
Camelia Bedea a fost desemnată director interimar al ADEH, la începutul lunii mai, prin ordin al preşedintelui CJ Hunedoara. Asta, după ce mandatul fostului şef al instituţiei, Radu Barb, a expirat şi nu a mai fost prelungit.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CEH vrea să-şi recâştige consumatorii la Deva

Primarul Devei, Florin Oancea, s-a întâlnit ieri cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara (CEH), societate de stat care asigură apa caldă...

Proiect pe fonduri europene pentru modernizarea drumului Orăştie – Costeşti

Consilierii judeţeni au fost convocaţi ieri, 12 iunie, în şedinţă de îndată.

Apel internaţional pentru salvarea urşilor bruni din România. Câţi urşi trăiesc de fapt la noi în judeţ?

Mai multe organizaţii naţionale şi internaţionale pentru protecţia mediului şi animalelor se opun aprobării Planului de Acţiune pentru specia urs...

Închide