A plouat cu medalii pentru karateka din Valea Jiului

Recent s-a desfășurat Campionatul Național de Karate Shito-ryu la care au fost prezenți 360 de sportivi din toată țara, printre care și 20 de karateka de la CSM Jiul Petroșani, pregătiți de sensei Radu Polifronie.

Susținuți de părinți și antrenori
Un număr de 14 dintre aceștia au par­ticipat la câte două probe, Kumite WKF și Kumite Shobu Ippon, iar restul au concurat la o singură probă. Sportivii clubului din Petroșani au câștigat, în total, 31 de medalii, din care 15 de aur, 9 de argint și 7 de bronz.
Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiu­mului de premiere David Chiriac, Daria Ciortea, Delia Toroanca, Alexandru Blejoiu, Cristian Ostafie, Victor Igărelu, Gabriela Balog și Ionuț Ipate la proba de kumite WKF, iar Alexandru Blejoiu, Cristian Ostafie, Victor Igarelu, Sebastian Breazu, Robert Chiriluț, Mathias Popescu și Ionuț Ipate la proba de Kumite Shobu Ippon.
Medalii de argint au cucerit la kumite WKF Casian Popescu, Flavia Sălășan, Patrick Iuga și Miruna Mălăuță, iar Bianca Turcu, Alexandra Ionescu, Theodora Cătană, Ionuț Molnar și Miruna Mălăuța la Kumite Shobu Ippon.
Medaliile de bronz au obținut Theodora Catan, Alexandra Ionescu, Robert Chiriluț, Răzvan Ihnatiuc, Mathias Popescu și Ionuț Molnar la proba de Kumite WKF și Gabriela Balog la Kumite Shobu Ippon.
Menționăm că și această deplasare a fost susținută financiar de părinți și an­trenori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.