A plecat la şcoală, dar nu s-a mai întors

O adolescentă de 16 ani, din municipiul Deva, este căutată de autorităţi, după ce a familia a dat-o dispărută. Se pare că fata a plecat miercurea trecută la şcoală, însă nu s-a întors acasă nici până acum.
Potrivit poliţiştilor, mama minorei a sunat la 112 în urmă cu cinci zile, spunând că fiica sa – Mihaela Rad (foto) – a dispărut. Oamenii legii au descoperit că miercuri, fata a stat la cursuri până în jurul orei 13, după care a plecat, singură, de la şcoală. De atunci, nu a mai fost văzută de cunoscuţi. Adolescenta are înălţimea de circa 1,58 metri, 66 de kilograme greutate, faţa ovală, ochi căprui, cu strabism la ochiul stâng, şi părul lung, şaten. La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni sport de culoare albastru deschis, geacă albă, pantofi sport albi şi o geantă cu imprimeu tip leopard. Poliţiştii continuă să o caute pe minoră, urmând ca  aceasta să fie dată în urmărire naţională. Cei care au văzut-o sau care deţin informaţii legate de ea sunt rugaţi să apeleze 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Miron Cozma: ”Eu sunt singurul idiot care trãieşte dintr-o pensie dupã 43 de ani munciţi”

Situaţia grea în care se află mineritul Văii Jiului a apărut ca urmare a interesului clasei politice de a distruge...

Candidaţii PP-DD Hunedoara pentru Parlament

Ieri, conducerea organizaţiei judeţene a PP-DD Hunedoara i-a votat pe cei care vor fi aruncaţi în lupta la alegerile din...

Răpitorii tânărului din Orăştie vor fi puşi în libertate

Suspecţii arestaţi în cazul răpirii lui Sergiu Stoica, fiul preşedintelui filialei locale PRM Orăştie, vor fi puşi în libertate.

Închide