A plătit cu viaţa

2 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

La doar 21 de ani, un tânăr din localitatea Petrila şi-a pierdut viaţa după un gest necugetat.
Acesta a ieşit la plimbare cu o motocicletă, deşi nu avea permis de conducere şi nu o stăpânea, iar pe o stradă din Petrila, într-o curbă la stânga, din cauza fap­tului că drumul era ud, a pierdut controlul vehiculului şi a căzut într-o rigolă din beton.
„În urma accidentului, a rezultat rănirea tânărului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost notificaţi de personalul medical că tânărul a decedat. Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor în bazele de date, că tânărul nu poseda permis de conducere, iar motociclul nu figura ca fiind înmatriculat în circulaţie”, a informat IPJ Hunedoara.
Un alt accident a avut loc pe raza municipiului Petro­şani, după ce un şofer de 33 de ani, din municipiul Cra­iova, care conducea un autoturism pe centura muni­ci­piului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un stâlp metalic amplasat în mijlocul unui sens gira­toriu. Şoferul a fost rănit uşor în urma impactului şi este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cioban sfâşiat de urs

Bărbatul rănit a fost stabilizat de echipa sal­va­montiştilor din Valea Jiului şi preluat de un elicopter SMURD. Potrivit Salvamont Hunedoara,...

Radu Pavel, primul brădean care a cucerit Vârful Matterhorn!

Sorina Popa Viaţa este frumoasă! O dovedeşte visul împlinit al unei echipe fantastice, al unor brădeni şi deveni, care de...

Comuna Luncoiu de Jos, lovită de două ori de inundaţii

Magdalena Şerban După ce în luna iunie co­muna Luncoiu de Jos a fost lovită de inundaţii, nu a fost scutită...

Închide