A nesocotit ordinul de protecţie şi a ajuns în arest

14 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Nu s-a cuminţit şi a fost prins de poliţişti în casa femeii pe care o bătuse şi de care nu mai avea voie să se apropie. Bărbatul, Ioan Talpoş, de 29 de ani, a intrat în casa fostei iubite pe fereastra apartamentului.
„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de o femeie din localitate, care a reclamat că fostul concubin, faţă de care a fost emis un ordin de protecţie, a venit la locuinţa sa, pătrunzând în apar­tament prin escaladarea ferestrei. Patrula de siguranţă publică care s-a deplasat la faţa locului a constatat cele sesizate, tâ­nă­rul fiind depistat în interiorul locuinţei, motiv pentru care poliţiştii au întocmit dosar penal pentru încălcarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu”, informează IPJ Hu­nedoara.
În urma probatoriului administrat în cau­ză, îm­potriva tânărului a fost dispusă mă­sura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. Ioan Talpoş a fost dus în faţa ju­decă­torilor din Hunedoara pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă. În faţa instanţei acesta a cerut să se dispună o mă­sură preventivă mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Judecă­torul de drepturi şi libertăţi, la solicitarea pro­curorilor, a admis emiterea mandatului de arestare, iar individul a ajuns în Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv Deva.
Ioan Talpoş era deja trimis în judecată pen­tru că a încălcat un alt ordin de protecţie emis de instanţa de judecată. I se inter­zi­se­se pentru o perioadă de 6 luni să se apropie la mai puţin de 100 de metri de fosta con­cubină şi locuinţa ei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sancţiuni pentru petreceri în pandemie

O bună parte din aceste amenzi au fost date de către echipele mixte de control pen­tru petrecerile private ţinute de...

Tânărul care a montat o ”pisicuţă” pe bancomat, arestat la Deva

Iniţial, tânărul de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost lăsat sub control judiciar pe durata cercetărilor deşi procurorii...

Scrisoare acuzatoare a unui salariat de la Termocentrala Mintia la adresa conducerii CEH. „Suntem furaţi pe faţă!”

Adriana Năstase Continuă bătaia de joc a salariaţilor de la Termocentrala Mintia care au datorii la bănci şi cărora li...

Închide