A intrat peste el în casă, l-a ameninţat că-l omoară şi l-a jefuit

3 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Incidentul deosebit de grav a avut loc în mu­nicipiul Deva, marţi după-amiază, iar bărbatul tâlhărit n-a mai avut nici puterea să reclame ceea ce a păţit. Fiica sa a sunat disperată la 112 iar autorul a fost prins la scurt timp.
„Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către fiica unui bărbat că în jurul orei 16:40, un bărbat a intrat, fără drept, în lo­cuinţa tatălui său, din municipiul Deva, şi i-a sustras, ameninţându-l cu moartea, două telefoane mobile şi un kit de supraveghere video. După săvârşirea faptei, bărbatul a fost prins în flagrant pe strada Horea, din municipiul Deva, de către poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Deva, găsindu-se asupra sa cele două telefoane mobile”, infor­mează Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Individul a fost reţinut pentru 24 de ore pen­tru tâlhărie calificată, iar procurorii Par­chetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara vor stabili dacă se impune arestarea sa pre­ventivă. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Au furat trei aragaze

Capul bandei de hoţi este un tânăr de 25 de ani, din municipiul Petroşani. Acesta avea doi complici, un adolescent...

Tribunalul Hunedoara a preluat dosarul recidivistului care a tâlhărit un pensionar

Pentru că victima tâlhăriei a murit, do­sarul sgresorului din Vulcan, un recidivist de 22 de ani, va fi soluţionat de...

Au scăpat de amenzile DSVSA Hunedoara

Neregulile descoperite de inspectori în urma unor controale în sectorul avicol sunt de natură birocratică, astfel că ope­ratorii nu au...

Închide