A furat pentru că s-a drogat

Tânărul din municipiul Hunedoara se afla sub control judiciar când a comis in­fracțiunea, astfel că a ajuns în arest pre­ventiv.
Tribunalul Hunedoara i-a respins con­tes­tația prin care considera soluția ne­dreaptă. Anchetatorii spun că tânărul cer­cetat pentru furt calificat, ar fi spart un magazin de cartier din Hunedoara, iar de pe raft a luat un pachet de țigarete, un covrig, iar din frigider o sticlă cu bere. „S-a așezat pe scările localului și ar fi început să bea bere și să mănânce covrigul furat. După câteva minute, bărbatul ar fi pătruns din nou în incinta magazinului și a luat din casa de marcat suma de 135 lei. La scurt timp la fața locului au ajuns și organele de poliție, care l-au identificat pe inculpat și
l-au condus la sediul unității de poliție în vederea cercetărilor”, se arată în dosar. Cum tânărul este recidivist, magistrații au considerat că spargerile „par să fi devenit un mod de viață pentru inculpat iar faptele de furt par să fi fost stopate doar ca efect al detenției provizorii”. În fața instanței tânărul a susținut că ar fi comis faptele în timp ce se afla sub efectul substanțelor cu efect psihoactiv. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.