A furat o maşină şi a făcut-o praf

2 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Autorul este un adolescent de 17 ani care a condus maşina furată şi a comis accidentul rutier. Proprietarul autoturismului va trebui să scoată din buzunar circa 3.000 de lei pentru a-şi repara autoturismul, pentru că la această sumă sunt evaluate pagubele.

Poliţiştii din Deva au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani care le-a spus că maşina soţiei sale, parcată în faţa unui supermarket din municipiu, a fost furată. ”Autoturismul a fost identificat (…) pe Strada Împăratul Traian, din Deva, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime (a lovit poarta unui imobil). Cel aflat la volanul maşinii, un minor în vârstă de 17 ani, a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Deva, urmând a fi audiat cu privire la infracţiunea de conducere fără permis, în urma probatoriului urmând a se extinde cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de furt”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au mai stabilit că proprietara autoturismului era colegă de serviciu cu tânărul, amândoi lucrând la supermarketul Auchan. Tânărul i-a sustras cu o zi înainte cheile maşinii din poşeta aflată în vestiar, fapt reclamat la poliţie de femeie, iar a doua zi a furat maşina din parcarea supermarketului şi a plecat cu ea la plimbare, dar n-a ajuns prea departe.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a IV-a. Restanţă reprogramată

AJF Hunedoara a decis că partida restantă din etapa a şasea, dintre Dacia Orăştie şi Jiul Petroşani, să se joace...

Florentina Marincu Iuşco a plecat la Doha

Sportiva Florentina Marincu Iuşco (foto), legitimată la LPS Cetate Deva, a făcut ieri deplasarea la Doha, împreună cu antrenorul Nicolae...

Futsal. Autobergamo a pierdut partida de la Timişoara

Într-un meci contând pentru etapa a 3-a a sezonului regulat de futsal, la Timişoara s-au întâlnit reprezentantele Vestului, două echipe...

Închide