A fugit iarăşi de acasă

27 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O adolescentă de 16 ani, din Petrila, care a mai fost căutată de familie şi poliţişti şi la mijlocul săptămânii trecute, a fugit iarăşi de acasă. Atunci a fost găsită nevătămată după circa 24 de ore la ieşirea din Petrila.

Acum a dispărut iarăşi de acasă, iar poliţiştii o caută, după ce la sediul Poliţiei oraşului Petrila s-a prezentat mama acesteia şi a reclamat că fata a plecat din nou de acasă. Femeia a mai precizat că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu, nu poate fi contactată telefonic, telefonul mobil al acesteia fiind închis.
Adolescenta fugită de acasă se numeşte Naomi Maria-Magdalena Manolescu (foto), are înălţimea 1,50 m, greutate 47 kg, ochi căprui, păr de culoare neagră, forma feţei ovală, bărbie îngustă, urechi normale, nu are semne particulare. Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării minorei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bărbatul care s-a aruncat în faţa trenului a fost identificat

Poliţiştii hunedoreni au reuşit să identifice victima accidentului feroviar petrecut în data de 25 martie a.c., în apropiere de Haţeg.

Miner strivit de cărbune la Mina Vulcan

Accidentul de muncă a avut loc ieri, la Exploatarea Minieră Vulcan, iar minerul de 30 de ani efectua lucrări de...

A început recalcularea pensiilor pentru grupele de muncă

Peste 100.000 de pensionari din toată ţara vor primi drepturile financiare rezultate din punctajele aferente grupelor de muncă.

Închide