A fugit de acasă

22 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

03disparut niculae radian ionUn adolescent de 15 ani din Petroşani este căutat de poliţişti după ce a plecat de acasă, iar de luni, părinţii nu mai ştiu nimic de el.

Băiatul se numeşte Niculae Radian Ion (foto) iar poliţiştii au stabilit că luni, în jurul orei 12:00, a plecat de acasă spre şcoală, iar la ora 19.00, când a terminat cursurile, a ieşit din şcoală, dar nu a mai ajuns la domiciliu. Acesta avea asupra lui cartea de identitate  şi suma de 150 lei, adică bursa şcolară pe care o ridicase chiar în ziua dispariţiei. Potrivit poliţiştilor, minorul are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, păr şaten spre blond, tuns cu breton, faţa rotundă, o aluniţă în mijlocul frunţii, iar la data dispariţiei purta pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastră, prespălaţi şi tăiaţi, adidaşi din pânză, de culoare neagră, cu talpă de spumă albă, precum şi o geacă de fâş, de culoare neagră, cu fermoar. „În urma sesizării, poliţiştii au desfăşurat activităţi investigative şi de căutare în vederea identificării persoanei în cauză, însă fără rezultat. Prin urmare, poliţiştii vor continua cercetările, minorul fiind dat urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, arată IPJ Hunedoara. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judecătorii de la Petroşani trebuie să decidă cât costă două vieţi

Magistraţii au amânat consecutiv pronunţarea în dosarul teribilistului cu BMW, cel care în urmă cu un an de zile a...

Cui ar trebui să îi fie frică de ANAF? Fac sau nu fac preoţii evaziune fiscală?

Evenimentele mai triste sau fericite din viaţă ne aduc inevitabil în contact cu Biserica. Dar, ca să ai parte de...

A cincea amânare în dosarul lui Costel Alic

Ieri, Tribunalul Bucureşti a amânat din nou pronunţarea în dosarul în care fostul prefect al judeţului Hunedoara, Costel Alic, este...

Închide