A fost prezentat noul antrenor al CS Hunedoara

Ieri, într-o conferinţă de presă des­fă­şu­rată la Primăria din municipiul Hunedoara, în prezenţa conducătorilor clubului sportiv din oraşul de pe Cerna şi ai celor de la sec­ţia de fotbal, a fost prezentată echipa ma­nagerială care se va ocupa în viitorul sezon de formaţia clubului hunedoarean.
În urma demersurilor făcute de edilul Dan Bobouţan, echipa este formată din Bogdan Apostu şi Decebal Geară, care se alătură re­putatului tehnician Remus Vlad, consilier pe probleme de sport în cabinetul primarului din Hunedoara. A fost prezentat şi noul an­tre­nor al echipei de fotbal, cel care va coor­dona pregătirea echipei CS Hunedoara, Florin Maxim, născut la Brad, iar începuturile carierei sale de jucător se leagă de Aurul Brad şi Corvinul Hunedoara. El a venit însoţit şi de un jucător transferat recent la CS Hunedoara, Sergiu Arnăutu.
Ca antrenor în sezonul competiţional pre­ce­dent a activat la Viitorul Şelimbăr, cu care a reuşit cea mai bună performanţă din is­toria clubului, promovarea în liga a doua. Demn de menţionat este şi parcursul fără în­frângere cu care a realizat acest lucru: 16 victorii şi doar două egaluri în cam­pionat, 2–0 şi 2–2 cu Crişul Chişineu şi 2–0 şi 1–1 cu Măgura Cisnădie în barajele pentru promovare.
Este cert că, odată cu aceste noutăţi, se do­reşte să se schimbe imaginea fotbalului hu­nedorean în anul centenarului iar o­biec­tivul asumat este ca la finalul sezonului 2021-2022 echipa hunedoreană se se cla­seze pe primele două locuri în serie, cu po­sibilitatea de promovare în liga secundă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.