A fost aleasã conducerea Filialei judeţene a Partidului Noua Republicã

Mircea Crivăţ

Sâmbătă, au avut loc alegerile interne pentru desemnarea organelor de conducere ale Filialei Judeţene Hunedoara a Partidului Noua Republică.
În cadrul acestora, au fost aleşi preşedintele, vicepreşedintele, membrii Preşedinţiei şi membrii Comitetului executiv ai Filialei Judeţene Hunedoara a Partidului Noua Republică.
În urma derulării votului, preşedintele Filialei Judeţene Hunedoara a PNR a fost ales Marius Bota, iar vicepreşedinte, Valerica Mihai. La rândul lor, Adrian Popa, Manuela Niţu, Horaţiu Năznean au fost aleşi membri ai Preşidenţiei Filialei Judeţene a partidului, iar Mihai Florea-Stoica, Tanasie Stanc, Andrei Rosetti, Cosmin Rusu, Ioana Maria Rosetti, membri ai Comitetului Executiv Judeţean al Filialei PNR Hunedoara.
Derularea procedurii alegerilor a fost coordonată de Laurenţiu Teodoru, din Sibiu, membru al Comitetului Executiv Naţional al Partidului Noua Republică. La adunarea de alegeri, au participat membri şi simpatizanţi ai partidului din Deva, Hunedoara, Petroşani, Simeria, Lupeni, Uricani şi Dobra.

10 comentarii la „A fost aleasã conducerea Filialei judeţene a Partidului Noua Republicã

 • 6 august 2012 la 8:45
  Permalink

  …se vede acum că dl Nea,mâţu, ăla cu usturoiu, a adunat toate femeile casnice în acest partid!!!…viitorul României???!!!…alungătorii de spirite rele…mare păcat…!

 • 6 august 2012 la 9:03
  Permalink

  Va asteptam cu drag, d-le Roji, aici la Deva, pentru a incerca sa dovedim ca putem fi altfel decat PDl, PSD sau orice alt partid. Pentru asta am intrat in lupta, pentru valori si principii!

 • 6 august 2012 la 11:18
  Permalink

  Marius Bota,
  Nu sunteti altfel, iar de principii si valori nu mai vorbim. Da, sunteti slugoii lui Basescu. L-am vazut in 29 iulie 2012, pe Neamtu, alaturi de acesta, Macovei si MRU, cu ranjetul pe fata, catarat pe fereastra sediului de campanie si strigand cat putea de tare, ( alaturi de MRU)…”Am luat tara inapoi!”. Mincinosi, ipocriti , pentru care Romania si romanii , nu inseamna nimic, asta sunteti pentru noi si eu sper ca in toamna, la alegeri, romanii va vor taxa pentru aceste calitati.

 • 6 august 2012 la 11:55
  Permalink

  Inainte de a face afirmatii genaralizate, as prefera totusi sa ne intalnim sa ne cunoastem, si abia apoi sa putem sa ne exprimam unul cu privire la celalalt. Fiecare suntem indivizi cu principii personale, iar faptul ca incercam prin Noua Republica sa punem in aplicare aceste principii, nu inseamna decat ca aceste principii le-am regasit in NR. Faptul ca la un moment dat , cineva, face pasi, poate in viziunea dumneavoastra, a mea sau a altuia, gresiti, nu inseamna ca intreaga organizatie face pasi gresiti.Ar fi perfect daca am putea privi dincolo de orice preconceptii, la indivizi, la persoane, si abia apoi sa facem generalizari sau particularizari. Eu cand va spun ca organizatia Deva a PNR va incerca sa pastreze obiectivitatea, fiind impotriva minciunii, hotiei generalizate si promovate de toate partidele, atitudinii nerespectuoase fata de cetatean a domnului Basescu, inseamna ca asa va fi cat tine de noi! Va invit la o discutie sincera, deschisa, pentru ca doar asa putem sa ne cunoastem si sa ne indreptam fiecare daca suntem gresiti

 • 6 august 2012 la 17:39
  Permalink

  Este ultimul comentariu -raspuns la ceea ce promovati dumneavoastra. V-am explicat de ce, dar se pare ca nu vreti sa pricepeti. Nu doresc sa ne cunoastem, sau sa ne intalnim! Dar cred ca ar trebui sa aveti decenta atunci cand afirmati ca „organizatia Deva a PNR va incerca sa pastreze obiectivitatea…fiind impotriva atitudinii nerespectoase fata de cetatean a dumnului Basescu”. As putea sa va intreb ce ati facut in acest sens de cand existati? Intuiesc raspunsul ,… vorbe goale cosmetizate in fraze, pentru ca in ecuatie exista persoanele nominalizate de mine in primul comentariu. Acestea, chiar daca nu recunoasteti, actioneaza ca si dumneavoastra cu o misiune de la …Sefu, pana in 2014.
  Inchei, spunandu-va inca o data parerea mea, ca in toamna romanii va vor deconta vorbele goale!

 • 6 august 2012 la 19:04
  Permalink

  Dialogul e calea progresului asa ca am sa va si spun ca am facut: un ”pelerinaj” pe la toate partidele politice reprezentate in Deva, pentru a le lasa o constitutie si o lupa, astfel incat sa priveasca mai atent spre legea capitala a Romaniei. Am cerut respect pentru cetateni din partea tuturor politicienilor, indiferent de culoare, printr-o actiune in fata Prefecturii, si asta pentru a rata ca nu culoarea e importanta pentru noi, ci raportarea la adevar si cetatean! Dar despre ce am facut nu prea sunt multe de spus fiindca suntem la inceput, insa speram ca actiunile viitoare sa dovedeasca obiectivitatea in care nu credeti! Iar cat despre vorbe goale, tocmai de asta incercam sa fin altfel, fiind satui de vorbele goale din ultimii 20 de ani!

 • 6 august 2012 la 19:49
  Permalink

  ma El ma,
  Tu esti ca un balaur cu sapte capete .Cind crezi ca ai scapat de unu vine altu. Azi esti El , miine Eu, poimine Seba..samd. O sa te zapaceasca Sefu ala cu atitea ordine.Pun pariu ca pina pe 12 septembrie nu o sa sti cine mai esti.

 • 7 august 2012 la 10:45
  Permalink

  Gheorghe Rogojel,
  Imi pare bine ca-mi urmaresti comentariile. Cred ca , la fel ca si mine si alti romani, ai pareri personale asupra a ceea ce sa intampla la noi in tara. Sunt flatat ca in loc sa le comentezi pe acestea, faci… comentarii la unele comentarii. O sa te dezamagasc spunandu-ti ca spre deosebire de tine, nu am sef, iar in toamna si nu pe 12 septembrie stiu cu siguranta cine sunt si ce voi vota! Atentie insa la tine, pentru ca este mai periculos ceea ce faci, decat comentariile mele la adresa celor ce se cred mai buni dacat sunt. Existenta ta m-a ajutat ca banuiala mea privind presa condusa de Sorina si Lepadatu sa depaseasca limitele si sa devina o certitudine.

 • 7 august 2012 la 23:29
  Permalink

  Catre El

  N-am inteles ce vrei sa spui in ultima propozitie, cu „banuiala privind presa condusa de Sorina si Lepadatu sa depaseasca limitele si sa devina o certitudine”. Nu inteleg de ce ne amestecati pe noi, cei care facem acest ziar, in contrele voastre de comentatori. Nu ne deranjeaza comentariile pe marginea articolelor din ziar, dar n-am inteles de ce ne amesteci in disputele tale cu ceilalţi comentatori.
  poate ma lamuresti şi pe mine ce ai vrut sa spui in propozitia din finalul comentariului tau ca, zau, n-am inteles ideea.

 • 8 august 2012 la 1:18
  Permalink

  EL, fiecare pasare pe limba lui piere. Afirmatiile mele sint bazate pur pe intuitie. Uita-te si tu cine mai foloseste expresia „Sefu ” in sus si „Sefu” in jos si apoi cine este mai tare politist gramatical decit tine. Persoanele enumerate de tine nu au de a face cu o deductia mea logica.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare