Actualitate

A făcut scandal la primărie. Înjurături ca la ușa cortului

Ieri, reprezentanții Primăriei Hunedoara au sesizat Poliția, după ce Andrei Raita, zis Endre, i-a înjurat pe funcționari, dar și pe edilul șef al municipiului.
Raita, care a fost judecat în dosarul „Hidra” al mafiei fierului vechi, este ne­mul­țumit că a depus documente pentru ob­ți­nerea unei autorizații de construire a unui gard pe un teren extravilan, dar nu a primit undă verde pentru acest lucru. Nervos, el a părăsit sediul primăriei înju­rând de mama focului. Primarul Dan Bobouțanu a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „toate documentele depuse la primărie pentru autorizațiile de construcție se ve­rifică. Sunt verificate și datele din teren. Nu se dau autorizații dacă nu se respectă legea. Nu este un oraș fără reguli”, a spus Dan Bobouțanu. (S.P.)

3 comentarii la „A făcut scandal la primărie. Înjurături ca la ușa cortului

  • Trebuiau să-i aprobe , pentru un gard care-l face pe banii lui și cred că este pentru casa lui , o aprobare trebuia făcută fără așa mare scandal din înjurături și amenințări . O fii vrut să de-a mită și el nu a vrut că , acest obicei în primărie nu se mai oprește , nu au vrut să-i aprobe construirea unui gard .

  • Bravo primare, ca prea tare se crede tiganul asta. Sa respecte legea

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura