A făcut prăpăd, deşi abia scăpase de puşcărie

A comis o tâlhărie şi a primit o pedeapsă cu suspendare, însă acest lucru nu l-a făcut să se îndrepte. Acum este cercetat pentru un şir lung de infracţiuni şi are şanse mici să scape de puşcărie.
Faptele de care este suspectat individul pleacă de la jefuirea unui copil de 12 ani şi până la furt calificat, iar toate au avut loc pe raza municipiului Hunedoara. Astfel, potrivit anchetatorilor, individul de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, a urmărit un copil de 12 ani care se întorcea de la şcoală şi i-a luat telefonul mobil din mână, profitând de faptul că minorul putea să se apere. Poliţiştii au mai stabilit că individul a furat şi un autoturism pe care l-a condus şi l-a abandonat pe o alee din oraş.
„Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări şi cu privire la furtul unei maşinuţe pentru copii (evaluată la 1.000 de lei), faptă ce a fost comisă la data de 3 noiembrie. În acest caz, poliţiştii au stabilit că uşa de acces în locuinţa părţii vătămate, o persoană din municipiul Hunedoara, prezenta urme de forţare la nivelul sistemului de închidere, din interior a fost sustrasă o maşină pentru copii (cu acumulatori şi telecomandă), care ulterior ar fi fost vândută unui client de ocazie”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Individul mai este bănuit şi de alte fărădelegi comise pe raza municipiului. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.