Actualitate

A făcut infarct în timp ce se bătea cu un vecin

Incidentul s-a petrecut în Vălișoara iar scandalul a pornit de la un gard care împrejmuia proprietatea celui decedat în timpul altercației. Un localnic a derapat cu mașina pe noroiul de pe uliță și s-a oprit în gardul victimei.

Mai mic de statură
Și-a rugat doi consăteni să-l ajute să scoată mașina iar unul dintre ei, vecin cu victima, s-a enervat și a început să-l înjure pe proprietarul gardului, lucru care a dus la o bătaie în toată regula.
„la un moment dat, victima a luat de jos o piatră de dimensiunea unui ou de găină și
s-a îndreptat spre inculpat, l-a prins cu mâna stângă de haine, din zona pieptului, iar cu mâna dreaptă în care ţinea piatra, l-a lovit de mai multe ori în zona capului. la rândul său, inculpatul l-a lovit şi el în zona feţei, dar pen­tru că acesta era mai mic de statură, mai slab şi mai în vârstă, nu au avut o inten­si­tate foarte mare. Inculpatul fiind audiat în faza de urmărire penală a arătat în ceea ce o priveşte pe partea vătămată că a fost o altercaţie, că partea vătămată a sărit gardul şi a venit la el şi a început să-l lovească cu palmele, că şi el a lovit-o cu palmele. Și-a dat hainele jos, o vestă şi un hanorac, iar în acel moment (n.r. victima) s-a dezechilibrat, s-a învineţit la faţă şi a căzut în şanţul de pe marginea drumului”, se arată în dosar. Cel care a pornit scandalul a fost inculpat pen­tru mai multe infracțiuni, de la lovituri cau­za­toare de moarte și până la loviri și alte vio­lențe. Legiștii au stabilit însă că moartea victimei a fost provocată de un infarct, astfel că inculpatul a fost condamnat de Ju­de­cătoria Brad la 6.000 lei amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, însă soluția nu este definitivă. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.