A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!

2 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Publicitate

 

Primăria Municipiului Deva şi operatorul Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare SC Coral Impex SRL Deva vor demara a doua etapă a campaniei de dezinsecție terestră a zonelor verzi de pe raza municipiului Deva.

Acţiunea de dezinsecție terestră va avea loc în perioada 6 iulie-9 iulie 2020. Pentru activitatea de dezinsecție terestră se va folosi produsul Exit 100 EC cu substanță activă Cypermethrin pentru combaterea insectelor zburătoare (muște, țânțari, molii, viespi) și târâtoare (gândaci, furnici, ploșnițe, purici, păianjeni).

Toate substanțele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională pentru produse biocide. Acestea vin însoțite de Declarația de Conformitate a firmei care comercializează produsele.

Acţiunea de dezinsecție terestră nu pune în pericol sănătatea populaţiei! Dacă condițiile meteorologice nu vor permite, acțiunea de dezinsecție terestră va fi reprogramată.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Varicele – cum le eliminăm fără durere sau complicații postoperatorii?

Varicele reprezintă dilatații ale venelorsuperficiale de la nivelul picioarelor și, deși apar mult mai frecvent la femei, și bărbații se...

Anunţ finanţe 3, 2.07.2020

Anunţuri finanţe – 1 şi 2, 2.07.2020

Închide