Sport

A declarat război trândăviei

Antrenorul echipei de rugby Ştiinţa Petroşani, Alexandru Lupu, a decis să dubleze numărul de antrenamente al echipei sale şi să aducă un preparator fizic de la Federaţie, care să pună la punct condiţia fizică a studenţilor.

Schimbă placa

Eşecul umilitor din etapa trecută, scor 80-8 cu CSM Bucureşti, în deplasare, a umplut paharul pentru antrenorul rugbiştilor de la Ştiinţa, Alexandru Lupu. Tehnicianul a decis să coboare milităria jos din pod şi le-a pregătit elevilor săi un „meniu” special cu câte două antrenamente pe zi, faţă de unul, cât aveau până acum. „Sunt foarte supărat şi nu neapărat pe scor, cât pe atitudinea pe care jucătorii mei au avut-o în teren. În timp ce gazdele cu câte două antrenamente pe zi au făcut meciul vieţii, noi am făcut cel mai prost joc posibil. Ne-am dezumflat fără nici un motiv. Gata, voi schimba foaia. Drept pedeapsă, din această săptămână, vom avea câte două antrenamente pe zi, pentru că suntem praf la pregătirea fizică. Nu ştiu ce şanse avem să jucăm în Superligă, cred că varianta cea mai sigură va fi tot Divizia Naţională”, spunea Alexandru Lupu.

Aduce un „zbir” de la Federaţie

Pentru a-şi pune planul în aplicare, Lupu a contactat un preparator fizic de la Federaţia Română de Rugby, care va veni să lucreze pentru Ştiinţa. „Avem nevoie de un preparator fizic, pentru că stăm prost al acest capitol. Numele lui este Ion Robert şi se va alătura echipei. Sâmbătă, avem un meci foarte greu cu Bârladul şi nu avem voie să facem nici un pas greşit”, a mai spus Lupu. Ştiinţa (17 puncte) se află pe locul patru în clasamentul play-off al Diviziei Naţionale de Rugby, la opt puncte de Poli Iaşi, ocupanta locului secund, care asigură supravieţuirea în eşalonul de elită. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura