A dat proba scrisă pentru şefia Protecţiei Consumatorului

Dan Dumitran (foto), propus de organizaţia judeţeană Hunedoara a PC, pentru postul de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, a susţinut sâmbătă proba scrisă a examenului pentru această funcţie. Urmează ca în săptămâna în curs, el să dea şi oralul.
„La examenul scris, am avut cinci subiecte de analiză şi sinteză. Au fost subiecte din legislaţia pentru protecţia consumatorului şi din cea a funcţionarilor publici. Eu am fost singur pe post, din judeţul Hunedoara, în rest au fost patru sau chiar cinci pe un loc, în alte judeţe”, a declarat Dan Dumitran pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Iniţial, se pare că s-a mai înscris cineva la concurs, dar nu s-a prezentat.
În luna octombrie, toţi şefii de la Protecţia Consumatorului din ţară au primit preavize, pentru că instituţia se află în plin proces de reorganizare. Potrivit HG 700/2012, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor se reorganizează, pe comisariate regionale. Astfel, comisariatele din judeţele Hunedoara, Timiş, Arad şi Caraş-Severin vor funcţiona sub forma unui comisariat regional de vest, cu conducerea la Timişoara. Fiecare instituţie pentru protecţia consumatorilor din judeţ va avea câte un comisar şef. Pentru funcţia de comisar şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Hunedoara, conservatorii hunedoreni l-au propus pe Dan Dumitran, postul fiind negociat de liderii USL Hunedoara. (S. Popa)

One thought on “A dat proba scrisă pentru şefia Protecţiei Consumatorului

  • 17 decembrie 2012 la 16:29
    Permalink

    Oralul la dat dar sa vedem la cine

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 17.12.2012

Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni

Bulina albă 17.12.2012

Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PP-DD Hunedoara

Veste proastă pentru fumători: se înăspresc legile antifumat!

Comisia Europeană cere înăsprirea legilor împotriva fumătorilor. Astfel, de la 1 ianuarie va fi interzis fumatul în taxi, maşini de serviciu, parcuri pentru

Închide