EvenimentFlash

A dat atacul la butoiul cu bere

Livia Botici

Un bărbat din judeţul Neamţ a ajuns pe mână poliţiştilor hunedoreni, după ce a prădat localul Firenze Club, din Deva. Florin L.  a spart geamurile barului şi s-a servit cu băutură, atât cât i-a poftit inima.

Căuta băutură
Sâmbătă noaptea, Clubul Firenze, strada Mihai Eminescu. La scurt timp după ce programul de funcţionare al localului s-a terminat, un tânăr de 29 de ani, afumat bine de aburii alcoolului, s-a gândit că i-ar prinde foarte bine încă o duşcă de tărie, aşa că fără să stea prea mult pe gânduri, a spart geamurile termopan ale barului. Odată ajuns înăuntru şi văzând dozatorul cu bere, omul nostru a crezut că a nimerit în Rai şi nu s-a mai gândit că cineva poate anunţa poliţia. Şi-a tras un scaun lângă butoiul cu bere şi a băut aproape toată cantitatea din el, dar, lacom nevoie mare, la plecare, omul nostru a mai furat şi câteva sticle de whisky.

Are antecedente penale
Potrivit poliţiştilor care au anchetat cazul, bărbatul se afla în Deva de ceva vreme, locuind în gazdă, în zona Micro 15. „Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, acesta fiind eliberat din închisoare în luna decembrie a anului trecut. După ce a dat spargerea la clubul din Deva, individul s-a ascuns în apartamentul în care stătea în gazdă, dar după mai multe investigaţii, am reuşit să-l prindem. A fost reţinut luni şi tot în aceeaşi zi a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Deva, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 29 de zile”, a declarat pentru Mesagerul Hunedorean, comisarul şef Cristian Horvat, şeful Biroului pentru Investigaţii Criminale, de la Poliţia municipiului Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura