A crezut că tatăl ei a murit în urmă cu 20 de ani. Se pare că s-a înșelat

Un caz uluitor de dispariție a pus mari semne de întrebare pentru familia unui român plecat în Spania. Fiica bărbatului era convinsă că tatăl ei a murit în urmă cu două decenii, însă o veste șocantă i-a retrezit amintirea și a pornit în căutarea lui, scriu cei de la gândul.info.

Nici un semn de la el
Familia bărbatului susține că nu a mai aflat nici un fel de veste din partea acestuia de ani de zile. Mai mult, fiica era convinsă că tatăl ei murise prin 2003, întrucât cam de atunci nu a mai primit nici un semn de viață din partea lui. Însă zilele trecute avea să afle o veste care a reaprins speranța.
„Am crezut că a murit în 2003, nu am mai primit niciun telefon. Dar zilele trecute am auzit că a fost văzut în viață în Alcalá de Henares”, a declarat fiica bărbatului dispărut. Femeia îi roagă pe toți cei care pot oferi informații să o ajute să afle adevărul. Bărbatul este născut în 1966 în localitatea Brad, Hunedoara. Este înalt și slăbuț, spune fiica. Marc Cristian Călin a avut două fete, Alesandra și Dalina.

„Am crezut că este mort”
„A fost plecat împreună cu mami pentru a lucra. Ea a venit acasă și a zis că nu mai știe nimic despre el, în tot acest timp am crezut că este mort. Am făcut și demersuri la Poliție la noi în zonă, dar nu am aflat nimic la vremea respectivă.
Un prieten de aici din zonă a spus la cineva că s-a întâlnit cu el la o cafea, a stat în jur de o jumătate de oră au vorbit de copilărie, mai multe. Când l-a întrebat de întors acasă, s-a întristat, și acel domn nu a mai insistat să întrebe detalii. Am vorbit cu persoana care l-a văzut și a zis că da era mai viu decât credem”.

„Poate mama nu a vrut să ne zică adevărul”
Fiica bărbatului ia în calcul ca mama ei să ascundă adevăratul motiv pentru care tatăl a dispărut fără urmă din viața lor în ultimii 20 de ani.
„Îmi e greu să cred că atâta timp nu ne-ar fi căutat. Dar poate chiar tră­iește, adaugă Dalina, și mama noastră nu a vrut să ne zică adevărul. Aș vrea să știu dacă trăiește sau nu. Nu am poze cu el și cu noi, am o singură poză. Sper să fie adevărat și să fie în viață”, povestește fiica bărbatului. Totodată, există și posibilitatea ca bărbatul să fi plecat de bunăvoie din sânul familiei, deși acest lucru pare straniu, acest fenomen există și multe persoane pot fi pus în această situație, potrivit ziarulromanesc.