A crezut că nu va fi prins

Un şofer de 61 de ani, din municipiul Deva, a crezut că nu va fi prins de poliţişti şi a urcat băut la volan. Bărbatul a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Uliţa Mare din localitatea Cristur, iar în urma opririi autoturismului şi a testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Un alt şofer s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Orăştie în timpul unei misiuni de control şi supra­ve­ghere a traficului rutier. Aceştia au oprit un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr vârstă de 27 ani, din judeţul Vrancea, ce se deplasa pe D.N. 7, în direcţia Orăştie – Deva. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu are permis de conducere. (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dacă poliţiştii ar fi la fel de vigilenţi şi cu infractorii ar fi foarte bine. Cum a scăpat o pensionară din Brănişca de amenda pentru mască

Maximilian Gânju Femeii i se aburiseră ochelarii şi şi-a tras puţin masca pentru a-i şterge, dar a fost ime­diat ”reperată”

Puiul de babuin de la ZOO Hunedoara, botezat Mambo

Gata, aşteptarea a luat sfârşit. Puiul de babuin de la Grădina Zoologică din Hune­doara are un nume. Oamenii au votat,

La Deva, ne putem vaccina anti Covid direct din maşină

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vacci­na­rea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheor­ghiţă, a declarat ieri că primele centre de

Închide