A comis două infracţiuni dintr-un foc

12 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Conducea fără permis pe un drum public şi în stare de ebrietate, însă cursa periculoasă i-a fost oprită de un echipaj de poliţie. Este vorba de un tânăr de 37 de ani, din Sântămăria Orlea, care a fost oprit pe DJ 686, pe raza comunei, de către poliţiştii rutieri.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,37 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificării în bazele de date ale poliţiei, agenţii rutieri au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
Un alt şofer băut a fost descoperit de poliţiştii din Hunedoara, după ce a intrat cu maşina în poarta unui imobil din comuna Lelese. Oamenii legii au identificat şoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier, un bărbat de 67 de ani, din Lelese, care a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest şi recoltării probelor biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei. În cele două cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cei trei tineri care au tâlhărit o bătrânică, trimişi în judecată

Trei tineri din Lupeni, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, sunt acuzaţi atât de tâlhărie, cât şi...

Criminalul din Peştera Vacii a mai primit un an de puşcărie

Pensionarul din Petrila, Costin Muntean (foto), care execută închisoare pentru omor, a mai primit un an de puşcărie. El a...

A încercat să-şi omoare vecinul şi a dat cu maşina peste el

Incidentul deosebit de grav a avut loc în Simeria, iar cel care a vrut să-şi omoare vecinul lovindu-l cu maşina...

Închide