A ajuns „la cuţit“ şi se ceartã cu clubul

Ciprian Marinuţ

Marius Mareş, talentatul junior al Jiului Petroşani, care are numeroase convocări la lotul naţional, a fost operat, ieri, din cauza unor probleme la genunchi, iar necazurile jucătorului au declanşat un scandal între familia sa şi clubul unde este legitimat.

„E singurul vinovat”
Oficialii echipei de fotbal Jiul Petroşani susţin că jucătorul Marius Mareş a ajuns la operaţie, pentru că nu a ascultat sfatul medicului. „Şi-a făcut singur împachetări cu nămol şi şi-a ars genunchiul. I-am spus că îl duc la Bucureşti, pentru a fi diagnosticat corect, dar el nu a ascultat şi a făcut cum l-a tăiat capul”, susţine preşedintele Jiului, George Boboc.
Aflat multă vreme în atenţia unor echipe cu nume din fotbalul românesc şi un abonat la loturile naţionale, jucătorul de 17 ani al Jiului, Marius Mareş, a fost supus, ieri, unei intervenţii chirurgicale, la genunchi, la o clinică din Bucureşti. Familia este cea care a suportat cheltuielile de spitalizare şi pe cele legate de operaţie, care se ridică la suma de peste 1.000 de euro.

Nu l-a ajutat deloc
„Nu e adevărat că a făcut ce a vrut el. Problema lui Marius nu are de-a face cu aşa ceva. Arsura lui este vindecată”, au spus cei din familia jucătorului. Pe de altă parte, aceştia s-au plâns că Clubul Jiul, unde e legitimat juniorul, nu suportă nimic din costul operaţiei, cum poate ar fi normal. „Nu i-au dat nici măcar un telefon să îl întrebe cum se simte“, au precizat rudele sportivului.
Marius Mareş a fost în sezonul trecut în atenţia echipelor Steaua şi FC Vaslui, fiind considerat un adevărat talent, pentru care oficialii Jiului au cerut, conform spuselor celor de la FC Vaslui, suma de 100.000 de euro.

Jiul nu se predă
Echipa fanion a Văii Jiului trece prin momente grele în ceea ce priveşte situaţia financiară, mai mulţi jucători revendicându-şi restanţe salariale neachitate din luna aprilie. Mai mult, opt jucători intenţionează să depună memorii, pentru a deveni liberi de contract şi pentru a intra în posesia drepturilor băneşti restante. Preşedintele George Boboc dă însă asigurări că Jiul îşi va rezolva problemele şi va activa cel puţin în Liga a III-a. „Nu se pune problema ca echipa să se desfiinţeze. Ne-am înscris în Liga a treia. Vom merge ca şi până acum, pe două fronturi, Liga a treia şi a patra. Vor veni şi jucători. Cei care se plâng de bani, să vină să le dăm actele de transfer”, a afirmat George Boboc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare