Imbulinatii zilei

Bulina neagră, 26.01.2016

02 balasaBogdan Bălaşa, cetăţean din Deva

Pentru că este acuzat de un devean că l-a agresat în văzul mai multor persoane în cazinoul din Shopping City Deva, provocându-i răni grave pentru care are nevoie de mai mult de o săptămână de îngrijiri medicale, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

6 comentarii la „Bulina neagră, 26.01.2016

  • Ai puso paduchiosule :))) te salveaza margana? Sageata mica ce esti :))))

  • IOS PULASA DE LA OI… AM VENIT SI EU LA VOI… NU CONTEAZA CA IS PROST… CA MA BATETI FARA ROST… POTI SI FEMEIEA SA MIO IEI… DOAR DE MIN SA NU TE IEI … CA MI FRICA RAU DE TOT CAS CEL MAI MARE NEPOT… DACA VREI SUNT SLUGA TA… DOAR SA NU IMI DAI VRE UNA. CA ASA MI FRICA DE BATAIE .. PT CA EU NU AM C..E… EU FAC ORICE PENTRU VOI DACA TRE SI PAZNIC LA OI… CA DE ACOLO AM VENIT… UITATE LA MINE UN PIK… DACA TREBE DAU NEVEU LASAC CA SA MA LEG EU… CA EU IS PROSTU SATULUI… ALTU CA MINE NU II

  • Asta e cea mai tare , jur ..:)))))))))))))))))))))))))))))))))) FELICITARII

  • Stau sub anonimat pt ca nu se poate altcumva… in acest caz politia nu vrea sa ia declarati nici victimei nici martorilor se incearca musamalizrea inca nu stiu de ce anume… ipj a refuzat in mod repetat audierea victimei cu toate ca victima personal a sunat sa fie audiat… asa ceva doar la deva se poate intampla… pana cand politia apara aceste gunoaie ???????

  • nu inteleg … ia dat la ala neveu si la lovit cu tacul si cu rozeta si ala nu a picat ?
    pai balasa asta ii o GAINA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura