ActualitateFlash

Înşelată de falşi angajaţi ai Apa Prod

03 desfundare-chiuveta-1024x576Oana Mihnea

O femeie de 45 de ani din municipiul Hunedoara a fost victima unei înşelătorii, după ce i-a lăsat pe doi indivizi necunoscuţi să intre în locuinţă.
Totul s-a întâmplat în miezul zilei. Femeia le-a deschis uşa celor doi bărbaţi, care s-au prezentat drept angajaţi ai societăţii Apa Prod. Escrocii i-au explicat femeii că trebuie să îi desfunde câteva ţevi din locuinţă. După ce au pulverizat o substanţă oarecare în chiuvete, bărbaţii i-au cerut hunedorencei plata, 120 lei pentru serviciile prestate. Aceasta le-a dat banii ceruţi, fără măcar să îşi pună un semn de întrebare. Când le-a cerut chitanţa, escrocii i-au spus că vor reveni a doua zi, pentru că nu au cele necesare la ei. Şi, duşi au fost în doar câteva clipe. La scurt timp, femeia a realizat că a fost păcălită şi a anunţat autorităţile. Acum, poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei doi escroci ca să fie traşi la răspundere pentru fapta lor.
Legat de acest incident, societatea Apa Prod le transmite cetăţenilor să fie foarte precauţi cu persoanele care nu se legitimează şi pretind că lucrează la furnizorul de apă. „Societatea Apa Prod nu are competenţe privind verificarea instalaţiei de apă interioare, iar angajaţii poartă echipament inscripţionat şi au asupra lor legitimaţii de serviciu ştampilate, prin care pot fi identificate numele şi funcţia fiecăruia“, se arată în comunicatul transmis de Apa Prod SRL Deva.

One thought on “Înşelată de falşi angajaţi ai Apa Prod

  • ,,se arata in comunicatul SC Apaprod SRL Deva” asa se incheie articolul,chiar este SRL-ul lui v.Arion care sifoneaza SRL-ul la greu de sute de milioane de lei lunar prin firma fantoma a lui T. M .SEFUL ACHIZITIILOR

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura