Politica si administratie

Audieri de martori în procesul lui Mircia Muntean de la Curtea Supremã

  05-mircia-munteanNatalia Bumbac

Deputatul Mircia Muntean (foto) a fost prezent ieri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), unde procesul în care este acuzat de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice a avut un nou termen. Potrivit acestuia, şedinţa de judecată a fost dedicată audierii de martori, iar următorul termen a fost stabilit pentru 22 februarie.

„Astăzi (n. r. -14 ianuarie) a fost termen de audiere a martorilor. Au fost citate trei persoane, fiind vorba de cei trei şoferi implicaţi în accident, care au fost audiaţi şi la Parchet. Doi dintre ei s-au prezentat, iar unul nu, fiind citat pentru termenul următor, la care vor fi audiaţi şi martorii propuşi de mine, inclusiv şoferul meu. Conducătorul auto de pe camionul implicat în accident şi-a schimbat puţin declaraţia dată în instanţă faţă de cea făcută în faza de anchetă a procurorilor. Acesta a spus că m-a văzut doar atunci când eram lângă maşină. Nu au durat foarte mult audierile, şedinţa de judecată a ţinut aproximativ 40 de minute”, ne-a declarat prin telefon deputatul Mircia Muntean.
Printre martorii care au fost propuşi de procurori pentru a fi audiaţi în acest dosar, conform datelor de pe portalul ÎCCJ, se numără Ghiorghe Lupaşcu, Dragomir Jovanovic, Dorel Jula şi Cristian Luca. De asemenea, instanţa a admis cererea fostului edil al Devei constând în audierea martorilor George Mara, Ioan Apopei, Cristian Gherghel, Ludovic Fodor, Viorel Marton şi Eugenia Codrea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura