Actualitate

Episcopia Devei şi Hunedoarei a oferit ghiozdane la 250 de elevi

Peste 250 de elevi din judeţul Hunedoara au primit din partea Episcopiei Devei şi Hunedoarei ghiozdane cu rechizite şi alte obiecte necesare pentru începerea anului şcolar, ca parte a unui program iniţiat de această instituţie pentru prevenirea abandonului şcolar.
„Am încercat să identificăm copiii care au nevoie de ajutor pentru continuarea studiilor. De aceea, am apelat la conducerea şcolilor pentru a-i desemna pe elevii cu o situaţie materială precară, iar aceştia au primit ghiozdanele şi rechizitele şcolare“, a declarat preotul Gabriel Miricescu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Devei şi Hunedoarei.
Rechizitele au fost cumpărate din fonduri ale Episcopiei Devei, materialele fiind distribuite în şcoli din Deva, Hunedoara, Haţeg, Orăştie, Petroşani şi Brad.
Mai arătăm că Episcopia Devei şi Hunedoarei derulează şi un alt proiect de prevenire a abandonului şcolar, acesta adresându-se unui număr de 800 de elevi ale căror familii se confruntă cu dificultăţi de ordin financiar. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura