Imbulinatii zilei

Bulina neagră 2.12.1014

Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş05 irimie mihai primar soimus (10)

Pentru că locuitorii satului Bejan, din comuna pe care o conduce, îl acuză că are atitudine duplicitară faţă de ei, pe de-o parte spunând că el n-are nici un amestec cu firma ale cărei instalaţii îi poluează, dar pe de altă parte, nu mişcă un deget, primar fiind, să le apere interesele în raport cu agentul economic respectiv.

2 comentarii la „Bulina neagră 2.12.1014

  • Nu se implica si nu s-a implicat in rezolvarea problemelor cetatenilor, daca ar fi ceva de smenuit imediat ar fi prezent cu propuneri si implicari.Mai primare, te-am ajutat atat de mult in campaniile electorale din acest an, ca ar trebui sa schimbi directia fumului de la fabrica de asfalt sa nu se indrepte spre casa mea care este aproape de poluator.Iti promit ca la urmatoarele alegeri locale sa ma sustii pe mine pentru functia de primar.

  • Doamne fereste ! Cum conduce judetul un jeg ca el ? Un nemurici lipsit de scrupule care isi vinde familia, cei doi copii, un baiat si o fata, din diverse relatii sexuale. Viata publica hunedoreana, dupa anul 1989, nu cunoaste un om, adică Purcel (Moloț), mai lipsit de caracter, un nemernic de asemenea talie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura