Sport

Pedeapsă drastică în fotbalul judeţean

Ciprian Marinuţ

Jucătorul Darius Ardelean, de la echipa din Liga a V-a Agrocompany Băcia, a suferit cea mai drastică sancţiune din fotbalul judeţean, în sezonul de toamnă-iarnă 2014. Fotbalistul a fost suspendat pentru 12 etape şi a fost amendat cu 250 de lei, pentru că l-a strâns de gât, bruscat şi ameninţat pe arbitrul Valentin Gavrilă (Crişcior), la meciul cu Mureşul Pricaz. Sancţiunea a fost dictată în şedinţa din această săptămână a Comisiei de Disciplină a AJF Hunedoara.
Deşi miza e ca şi inexistentă, fotbalul se trăieşte cu pasiune maximă în ligile inferioare, iar nervii unor jucători se dovedesc uneori greu de ţinut în frâu. În acest păcat al furiei greu de stăpânit a picat şi jucătorul Darius Ardelean, de la echipa din Liga a V-a Agrocompany Băcia, la meciul pe care formaţia sa l-a susţinut, pe teren propriu, cu lidera Mureşul Pricaz. Nervos pe unele decizii ale arbitrului Valentin Gavrilă, jucătorul l-a strâns de gât, bruscat şi ameninţat pe arbitru, iar acesta a notat incidentul în raport. Comisia de Disciplină a aplicat regulamentul şi a dictat cea mai drastică pedeapsă a sezonului de toamnă-iarnă în competiţiile de fotbal judeţene. Astfel, fotbalistul a fost suspendat pentru 12 etape şi a fost amendat cu 250 de lei, el urmând a avea drept de joc abia din campionatul viitor, întrucât în retur, la Liga a V-a, se vor juca numai nouă etape. În plus, echipa Agrocompany Băcia este obligată ca până la data de 3 decembrie să achite arbitrului suma de 250 lei, ca daune materiale în urma tăierii cauciucurilor de la maşina personală.
Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal s-a sesizat şi în urma repetatelor declaraţii defăimătoare ale antrenorului Dan Voicu şi l-a citat pe acesta la şedinţa din data de 3 decembrie, pentru a da explicaţii. În plus, echipa Hercules Lupeni are termen de cinci zile să stingă litigiul financiar cu observatorul Florin Călugăriţa, căruia i-au fost tăiate cauciucurile când era delegat la un meci al echipei din Valea Jiului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura