Eveniment

Lăsaţi fără cablu şi Internet

03 colonia-petrosani-declasificata-de-pe-lista-monumentelor-istorice1346823001Maximilian Gânju

Mai multe familii din Petroşani au rămas fără televiziunea prin cablu, Internet sau electricitate, din cauza unui şofer neatent. După ce a făcut ravagii, conducătorul auto şi-a văzut de drum, de parcă nimic nu s-a întâmplat, însă a fost prins repede de poliţişti.
Incidentul care a lăsat mai multe gospodării ca în epoca felinarului a avut loc marţi în cartierul Colonie din Petroşani. Şoferul unui camion a ignorat indicatorul care-i interzicea accesul pe o străduţă şi a smuls toate cablurile de telefonie, Internet sau chiar electricitate în goana sa. Deşi localnicii i-au făcut semn că a făcut ravagii în urma sa, omul nici măcar nu s-a sinchisit să oprească. „Era şoferul unei firme de curierat, zicea el şi avea ceva de livrat. A intrat pe strada noastră pentru a scurta drumul, deşi avea o altă rută pentru a ajunge unde voia. După ce i-am făcut semn că rupe cablurile, în loc să oprească, şi-a văzut de drum. Noi am chemat poliţiştii şi nici măcar atunci nu părea că-l interesează că a lăsat atâtea case fără cablu TV. Ba chiar se lăuda că firma de asigurări plăteşte, pentru că el a mai rupt şi în alte părţi cablurile de pe stâlpi”, spune unul dintre locuitorii afectaţi de isprava şoferului.
Poliţiştii din Petroşani, sosiţi la faţa locului, n-au fost însă atât de îngăduitori ca localnicii şi, după ce au făcut o constatare, l-au sancţionat pe şofer, pentru că a încălcat legea, prin accesul cu autospeciala de marfă pe o stradă unde nu avea permisiunea. În plus, au întocmit şi o notă de constatare ca şi în cazul accidentelor rutiere, pentru ca firmele şi locuitorii cartierului să poată cere despăgubiri dacă au fost prejudiciaţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura