Gura lumii

Gura lumii 5.07.2013

Vorbesc gurile rele că în urma unui control efectuat de o primărie la asociaţiile de proprietari din subordine, s-a descoperit că s-au furat sume mari de bani, care au fost sustrase din banii oamenilor, care şi-au plătit întreţinerea. Zvonerii au aflat că mai multe cucoane, care administrau câteva asociaţii ar fi făcut matrapazlâcuri, sustrăgând sume importante din banii contribuabililor. Acum, când totul a fost dat în vileag, cucoanele cu pricina s-au cam speriat, unele ajungând chiar la spital, cu probleme la inimă, de teama consecinţelor care ar putea apărea. Cârcotaşii povestesc că verificările efectuate au scos la iveală că de acolo s-au sustras mulţi bani, iar acum urmează să fie făcute plângeri penale împotriva celor care sunt suspectaţi că au băgat banii locatarilor în propriile buzunare. Lucrurile au luat-o razna rău de tot la asociaţiile de care vorbim, iar acum cei vinovaţi nu ştiu pe unde să mai scoată cămaşa. Se pare însă că pentru aceştia, viitorul nu sună deloc bine şi peste câtva timp, ei riscă să ajungă în spatele gratiilor. De unde mai pui că unele dintre administratoare sunt soţii de poliţişti.

Cârcotaşii susţin că într-un spital din judeţul nostru, s-a petrecut un fapt de tot râsul. Cică un medic, mare specialist, s-a trezit într-o zi cu o pacientă la uşa cabinetului. Pacienta, drăguţă foc, a intrat la doctor în cabinet, însă, odată ce s-a văzut singură cu el, a început să se dezbrace şi să-i facă acestuia declaraţii de dragoste. Cică gurile rele spun că medicul, când a văzut ce nebună e pacienta respectivă, nu a mai ştiut ce să facă şi cum să o scoată pe femeie din cabinet, ca să nu vină asistenta sau altcineva peste ei şi să creadă altceva. Numai că, povestesc zvonerii, pacienta nu mai tăcea şi îi dădea înainte cu declaraţiile de amor, când doctorului numai de asta nu-i ardea. Norocul medicului, susţin gurile rele a fost că a venit un coleg de-al său căruia, fără să vadă femeia, i-a cerut ajutorul. Şi, colegul s-a făcut că e vorba despre o urgenţă şi l-a solicitat pe doctorul aflat în impas. În aceste condiţii, femeia a trebuit să-şi ia catrafusele şi să plece, până nu se făcea mai rău de minune. Şi doctorul agresat psihic a reuşit să iasă din încurcătura în care l-a băgat pacienta dusă cu pluta.

2 comentarii la „Gura lumii 5.07.2013

  • Este foarte interesant ca , au fost prinse la furat din banii cetatenilor civili si nu sunt arestati acesti interlopi cu legitimatie de la stat ,au fost propusi de primarie sa fie administratori si acum cand i-a descoperit ca au furat nu sunt arestati ,sa intelegem ca , este o practica veche la asociatiile de locatari sa se fure si cand sunt descoperiti sunt schimbati si atat ,asa vor face si ceilalti care vor veni in locul lor daca nu-i dam exemplu pentru societate ,arestati si comfiscate salariile care le-au primit lunar de la stat , de ce statul trebuie sa plateasca interlopi cu legitimatie de hoti ?

  • rupavili, daca ti-au mai ramas ceva bai necoMfiscati plateste si tu un profesor de romana sa te mai invete cate ceva. Daca nu cauta pe <>

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura