Imbulinatii zilei

Bulina neagră, 3.07.2013

02 BN Magaon Jane clhd (42)  Jane Magaon,  consilier local al municipiului Hunedoara

Pentru că nu citeşte proiectele de hotărâri înainte şi, nefiind documentat despre subiectul proiectelor  intrate în dezbaterea aleşilor locali,  pune întrebări de-a dreptul puerile şi hilare în şedinţele de consiliu, care nu fac altceva, decât să producă rumoare printre colegi.

5 comentarii la „Bulina neagră, 3.07.2013

  • Acest oligrofen cum ai spui ,este cel mai vechi in primarie ,el decide soarta cetatenilor saraci in Hunedoara ,nu a fost ales pe listele de partide ,a ramas tot timpul acolo si nimeni nu are curaj sa-l demita ,stie sa minta bine si sa fure mai mult prin acte facute de el ,pe el nu-l controleaza inspectorii de control .

  • acest cetatean este om pregatit a fost instalator de apa , gaze, a fost proiectant , a fost inginer de constructii edilitare , a umplut judetul de proiecte vizate de el , incasate de el , ca si firma,a dat cui trebuie partea leului, totdeauna, el nu trebuie sa citeasca actele de sedinta pentru ca toate cuprind doar lucrari de apa si gaze,om pregatit dom,ne ce naiba aveti cu el, … am o gramada de documentatii avizate de el incasate de el dar nu am inca chitantele cu cat a incasat , cata spaga a dat, dar o sa mai vedem ,sa ne traiesti Magraoane,….

  • alo falimente si acum acest magraon ce este?ca a fost asa ,asa ,asa;un flocutz in calea….?vezi autostrada suspendata hd.-deva sau vezi chestia cu angajata ce facea ocolul cladirii!

  • ce mai nene ioane , stii multe da nu le spui , acum e consilier si daca vrei sa stii are si niste incompatibilitati ,dar mai asteptam ,…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura