Politica si administratie

Zeci de demisii din PSD Petroşani

Carmen Cosman

Peste 30 de membri ai PSD Petroşani au intenţionat ieri să îşi dea demisiile, însă nu a avut cine să le primească, aşa că vor mai încerca şi mâine.

Oamenii spun că nu au încredere în actuala conducere locală a partidului, mai ales după ce câţiva membri de bază până de curând au fost excluşi. Nu au venit toţi cei 30 de demisionari la PSD, ci doar un grup, reprezentaţi de fostul vicepreşedinte al PSD Petroşani, Dorina Pleşcan. „Astăzi, vorbim despre 31 de demisii. Este doar un început. În săptămânile ce urmează, vor fi înaintate şi celelalte 250 de demisii. Depun eu aceste demisii, pentru că, în luna decembrie 2011, când am fost exclusă, colegii mei de la momentul respectiv mi-au lăsat mie demisiile. Am demisii încă din decembrie, care mi-au fost lăsate pentru a le înainta”, a declarat Dorina Pleşcan. De asemenea, Mihai Pavel Coita, fost colonel în armată, a declarat că: „Eu nu mai vreau să fiu alături de ei, cei care i-au exclus pe foştii mei colegi. Nici nu ştiu cine este în actualul PSD, că am fost la alegeri, dar după aceea, nu m-am mai dus. Am fost la doamna Dorina Pleşcan în organizaţie şi cu dânsa vreau să merg mai departe”.
La sediul PSD Petroşani, nu a fost decât trezorierul partidului, însă a refuzat să primească demisiile în lipsa liderilor locali, aşa că oamenii au declarat că vor veni şi astăzi cu acestea.

One thought on “Zeci de demisii din PSD Petroşani

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura