Gura lumii

Gura lumii 09.01.2012

Iubirea eternă jurată în faţa altarului pare că s-a cam ars pentru o blondină căsătorită cu primul om al unei urbe din regiunea sudică a judeţului. Gurile rele spun că tânăra, frumoasă ce-i drept, mai ales după  ce a trecut printr-o etapă de „tuning”, pe banii consortului bineînţeles, s-a cam săturat de ifosele şi gelozia exagerată a soţului şi ar cam fi hotărâtă să-şi recâştige libertatea. Cârcotaşii vorbesc că în urmă cu puţin timp, la o petrecere, femeia a fost atracţia serii, după ce s-a distrat toată noaptea şi a dănţuit, de mai că şi-a rupt încălţările. Numai că partenerul de hore şi învârtite n-a fost soţul, ci diverşi petrecăreţi, preferabil tineri şi chipeşi. Suficient pentru a încolţi şi sămânţa de scandal în mintea bărbatului, care la finalul distracţiei, n-a mai aşteptat până acasă şi s-a pus pe reproşat. Gurile rele spun că a ţinut-o în reproşuri şi a ocărât-o toată dimineaţa, de se întrebau vecinii celor doi dacă nu cumva omul şi-a pierdut minţile şi va face un lucru necugetat.

Zona cu multe lămpaşe a judeţului pare că este raiul pedofililor, după ce au fost prinşi mai mulţi dezaxaţi care profitau de faptul că există familii sărace şi dispuse să-şi lase odraslele pe mâna unor „binefăcători”, care îi duceau la muncă sau le asigurau educaţia, fără a cere, chipurile, nimic la schimb. Când este vorba despre un samaritean care susţine că propovăduieşte cele sfinte, însă în realitate nu e altceva, decât un traficant de carne vie, lucrurile sunt şi mai grave. Gurile rele spun că în zona amintită de ceva vreme, un tânăr care se prezintă ca pastor, a racolat zeci de băieţi minori, pe unii chiar cu procură de la părinţi, pentru a-i scoate din ţară. Le promite educaţie şi bani, însă ajung să fie vânduţi reţelelor de prostituţie. Deşi totul se întâmplă de ceva vreme, nimeni n-a intrat la bănuieli, pentru a-l întreba ce se întâmplă cu minorii, nimeni dintre autorităţile locale. Din fericire, informaţia a ajuns însă la urechile unor structuri cu şeful într-un judeţ învecinat, oameni care nu se prea joacă şi au demarat investigaţia. Ceea ce au descoperit până acum este uluitor, mai spun cârcotaşii, şi traficul de carne vie este ca şi probat.

One thought on “Gura lumii 09.01.2012

  • Este doamna Buhaescu, ce sa faca si ea daca barbatul este ocupat sa stea pe la usa lui Molot la Deva, cu care este tovaras de hotii .Sar putea spune mai multe ca vorba proverbului ,,stie tot satul ,ce nu stie barbatul,,.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura