Eveniment

Traficant de haşiş, prins şi închis

Cristina Ghenea

Încă un membru al reţelei de traficanţi de droguri din Orăştie a ajuns în spatele gratiilor. Căutat încă de la începutul lunii iulie, Mihai Păran, fost prins în urmă cu două zile, în Deva.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, se numără printre cei cinci traficanţi trimişi în judecată, după ce ofiţerii DIICOT au descoperit că ar traficat cantităţi însemnate de haşiş, pe care le îngropaseră în zona Geoagiu Băi. „Băiatul era căutat de poliţişti întrucât, pe numele său, Tribunalul Hunedoara a emis un mandat de arestare preventivă în data de 1 iulie 2011, pentru trafic de stupefiante. Acesta a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi a fost prins pe raza municipiului Deva”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Alături de Mihai Păran, în dosar mai sunt judecaţi şi Traian Alexandru Căpăţână, Florin Gheorghe Cociuba, Mihai Broscoi şi Ilie Stelian. La sfârşitul lunii iunie, ofiţerii SCCO Hunedoara au reţinut mai multe persoane suspectate că ar face parte din gruparea organizată condusă de Căpăţână. Atunci, trei dintre dealeri au fost arestaţi pentru 29 de zile, în timp ce Ilie Stelian şi Mihai Păran au primit mandate de arestare în lipsă, întrucât se aflau în Spania, sustrăgându-se urmăririi penale. Poliţiştii continuă cercetările, pentru a-l găsi şi pe Ilie Stelian. Traficanţii sunt acuzaţi că au introdus în ţară, din Spania, aproximativ patru kilograme de haşiş, pe care îl ofereau spre vânzare, pe piaţa neagră a drogurilor din Orăştie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura